Uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı

ASAYİŞ

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü narkotik ekiplerinin İzmit ve Derince'de yaptığı çalışmalar sonucu 2 olayda 7 kişi yakalandı, 3 kişi tutuklandı. Polis uyuşturucu madde ile terazi, aparat ve mermi ele geçirdi.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

"Emniyet Müdürlüğümüzce Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 28.06.2022 günü İzmit ve Derince ilçelerimizde 2 olayda toplam 7 şüpheli şahıs yakalanmıştır. 

Yapılan çalışma neticesinde: 4.85 Gr Metanfetamin maddesi, 1.45 Gr Sentetik Kannabinoid Maddesi, 1 adet Hassas Terazi, 2 adet Uyuşturucu madde kullanımında kullanılan Payp aparatı, 21 adet Fişek ele geçirilmiştir.

Yakalanan 4 şüpheli şahıs hakkında TCK 191 kapsamında işlem yapılmış ve serbest bırakılmıştır. 

Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yaptığı değerlendirilen 3 şüpheli şahıs hakkında TCK 188 kapsamında işlem yapılarak, tanzim edilen evraklarla beraber şüpheli şahıslar adli makamlara mevcutlu olarak sevk edilmiş; F.B., G.G. ve R.A.K. isimli 3 şüpheli tutuklanmıştır."

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.