Eğitimci-Yazar Murat Kaya GETİP'i ziyaret etti

GENEL

Gebze Ticaret ve İş Geliştirme Platformu kısa adıyla GETİP ; Gebze'den,Marmara Bölgesi ve Türkiye'ye yeni yaklaşımlarla iş ve ticaret yaşamına yeni ufuklar sunmakta...

Eğitimci-Yazar Murat Kaya, yeni kurulan GETİP 'i ziyaret ederek başarı dileklerini iletti, bilgi alışverişinde bulundu.

GETİP Yönetim Kurulu Başkanı Resul Orman ve başkan yardımcısı Hüseyin Karadeniz ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Resul Orman, "Murat Öğretmen 35 yıldır bölgemizde aktif ve başarılı çalışmaları ile örnek bir eğitimci önderimizdir. Gebze'nin ulusal ve uluslararası tanıtımında büyük emekleri olan bir kültür elçisidir.Herkesin kalbinde takdirle yer edinen değerli eğitimci büyüğümüzü ağırlamaktan mutluyuz."dedi.

Görüşmede GETİP'in kuruluş amacı, faaliyetleri ve projeleri değerlendirildi.

Eğitimci Murat Kaya Gebze ile ilgili yazdığı destansı şiirini okuyarak takdim etti.

Murat Kaya ziyaretle ilgili olarak, "Resul beye, Hüseyin beye misafirperverlikleri için teşekkür ederim. İş ve ticaret yaşamında yeni bir gökkuşağı olma

çok yönlü ve kapsamlı, proje ölçekli girişimci yapıları hayırlı olsun. Günümüz dünyası iletişim ve girişimcilik üzerine kurgulanırken bu süreçte öncü rol almak daha da kıymetli hal aldı.

Başarılı çalışmaları ile yeni iş alanı ve istihdamı yaratacaklarına inanıyor, tebrik ediyorum."dedi.

Karşılıklı memnuniyet ile ziyaret son bulurken Başkan Resul Orman Gebze şiirine övgüler sunarak, GETİP olarak sahip çıkacaklarını belirtti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.