DEVALI Kadınlardan Çay Molası

SİYASET

DEVA Partisi Gebze Kadın Çalışmaları Başkanı Gülistan Karakaya ve yönetim kurulu üyelerinin aylık değerlendirme toplantısında DEVA’ lı kadınlar ve DEVA ’ya gönül veren kadınlar bir araya geldi.

BAŞKAN DEMİRTAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

Kadın Çalışmaları toplantısında bir konuşma yapan DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş yaptığı konuşmada, “ Kadın Çalışmaları Başkanımız Gülistan Karakaya Başkanlığında DEVA’lı ve DEVA’ya gönül veren kadınların haftalık çalışmalarını değerlendirmek için verdikleri çay molasında sizinle burada olmaktan son derece mutlu olduk. DEVA’lı kadınların mücadelesi ve partimiz çatısı altında her gün artarak çoğalmasıyla bize güç veriyorsunuz geldiğiniz ve güç verdiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

YENİ ÜYELERE DEVA ÇAYI

Kadın Çalışmaları Başkanı Gülistan Karakaya, DEVA’lı Kadınlar ve partiye gönül veren yeni üyelerle DEVA İlçe başkanlığında haftalık çalışmalarını değerlendirdi. Başkan Karakaya, toplantıya katılan yeni üyelerin üye girişlerini gerçekleştirdi. Toplantı için partili kadınların evlerde yaptıkları ikramları alan hanımlarla bolca sohbet etti yapılacak çalışmaları birlikte programladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.