Dilovası'nda 1 Milyon TL'lik dolandırıcılık: 3 kişi tutuklandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
11 Ağustos 2022 Perşembe 09:50
Dilovası'nda 1 Milyon TL'lik dolandırıcılık: 3 kişi tutuklandı

Dilovası'nda bir firamadan 1 milyon TL değerinde inşaat dolandırıcılığı olayıyla ilgili olarak Kocaeli Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri tarafından yakalanan 3 kişi tutuklandı.

Konuyla ilgili olarak  yapılan bilgilendirme şöyle:

"Emniyet Müdürlüğümüzce, Dilovası İlçesinde faaliyet gösteren bir firmadan  yüklenen ve başka bir ile nakledilmesi gereken piyasa değeri  yaklaşık 1.000.000 TL olan inşaat/yapı malzemesinin  yerine ulaşmaması sonucu meydana gelen nakliye dolandırıcılığı ile ilgili yapılan çalışmalarda;

Bahse konu malzemeyi 3.kişiler aracılığı ile farklı illere sevk ederek, suça konu malzemeleri piyasa değerinin altına satarak haksız kazanç elde eden 4  şahıs ile, bahse konu malzemeleri piyasanın altında fiyat vererek satın alan 3 şahıs yakalanmış, Şüpheliler *09.08.2022* günü adli makamlara sevk edilmiş, 3 şüpheli tutuklanmış, 4 şüpheli adli kontrol şartı ile serbest kalmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir. "

Son Güncelleme: 11.08.2022 11:43
Anahtar Kelimeler:
KocaeliPolisDilovası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73