Gebze'de sahte dişçi yakalandı!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
16 Ağustos 2022 Salı 19:57
Gebze'de sahte dişçi yakalandı!

Gebze'de kendisini  diş doktoru olarak tanıtan yabancı uyruklu bir kişi Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı  ekipleri tarafından yakalandı.Diş tedavisinde kullanılan muhtelif miktarda malzeme ve tıbbi ilaç ele geçirildi.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

"Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde, Gebze ilçesi Mevlana mahallesinde bulunan bir apartman dairesinde kendisini diş doktoru olarak tanıtan yabancı uyruklu bir vatandaşın ruhsatsız olarak diş tedavi muayenehanesi işlettiği bilgisi elde edilmiştir.

Ağustos 2022 tarihinde, yapılan operasyonda şahıs, söz konusu muayenehanenin ruhsatsız olduğu tespit edilmiştir. Diş tedavisinde kullanılan muhtelif miktarda malzeme ve tıbbi ilaç ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs “Ücret karşılığı yetkisiz olarak sağlık hizmeti vermek / ilaç satmak” suçundan adli tahkikata başlanılmıştır.

İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar kararlılıkla sürdürülmektedir."

Anahtar Kelimeler:
GebzeJandarmaDişçi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73