Gebze'de silahıyla birlikte yakalandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
17 Ağustos 2022 Çarşamba 08:37
Gebze'de silahıyla birlikte yakalandı

Gebze'de bir yaralama olayını gerçekleştirdiği belirtilen şüpheli Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri tarafından yakalandı.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

"Emniyet Müdürlüğümüzce 09.08.2022 günü Gebze ilçemizde meydana gelen Kasten Yaralama olayının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmada söz konusu olayı gerçekleştiren şüphelinin E.K (31) olduğu tespit edilerek 15.08.2022 günü Gebze ilçesinde düzenlenen operasyon ile olayda kullandığı silah ile birlikte yakalanmıştır.

E.K isimli şahıs Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra 16.08.2022  günü sevk edildiği adli makamlarca tutuklanmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

Son Güncelleme: 17.08.2022 12:32
Anahtar Kelimeler:
GebzePolisYARALAMA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73