Hayali şirket kurup 4 milyon TL dolandırdılar!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
21 Kasım 2023 Salı 11:16
Hayali şirket kurup 4 milyon TL dolandırdılar!

 Hayali şirket kurarak 8 kişiyi 4 milyon TL dolandıran 3 şüpheli şahıs Kocaeli Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerince yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nce  2023 yılı içerisinde Körfez ilçesinde  hayali şirket kurarak 8 kişiyi  yaklaşık 4 milyon TL dolandırdığı tespit edilen 3 şüpheli şahıstan  2'si  Körfez ilçesinde  1 şüpheli  ise Kırşehir'de  eş zamanlı operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı.  Şüpheli şahıslar ile ilgili yapılan aramalarda 85 bin TL para, çok sayıda boş senet, farklı iş yerlerine ait 2 adet kaşe, araç satış sözleşmesi, kartvizit, 17 adet farklı şahıslar üzerine açılmış banka kartları ve 6 adet cep telefonuna el konululdu. Operasyon kapsamında, şüpheli şahısların hesaplarındaki 416 bin TL paraya bloke konulurken, 6 araca satış yapılmaması için şerh  konuldu. . D.C.Y , A.D. ve B.A  isimli şüpheli şahıslar tamamlanan işlemlerinin ardından tutuklandı.

Son Güncelleme: 21.11.2023 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73