Kadıllı Köyü'nde uyuşturucu operasyonu

Kocaeli polisinin Gebze Kadıllı köyünde yaptığı operasyonda uyuşturucu ve ruhsatsız silah ele geçirildi. Olayla ilgili ise 1 kişi tutuklandı.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
04 Ekim 2021 Pazartesi 14:11
Kadıllı Köyü'nde uyuşturucu operasyonu

Kocaeli İl Emniyet Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince alınan duyum ve yapılan istihbari çalışmalar sonucu Gebze Kadılı Mahallesi'nde bir ikamet ve müştemilatına baskın düzenlendi. Yapılan aramalarda evin samanlık kısmında bavul içerisine ve evdeki sobaya gizlenmiş halde 1 adet terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 5 adet fişek, 2 fişek metamfetamin, 5 parça halinde 7 kilo 78 gram esrar ele geçirildi. Konu ile ilgili E.E. ve H.D. İsimli şahıslar gözaltına alındı. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan şahıslardan adliyeye sevk edilen E.E. isimli tutuklanırken, H.D. serbest kaldı. 

Son Güncelleme: 04.10.2021 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73