Kocaeli'de aranan 20 kişi yakalandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
18 Ağustos 2022 Perşembe 14:07
Kocaeli'de aranan 20 kişi yakalandı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerinin hapis cezası bulunan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirildi, 20 aranan şahıs yakalandı.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

“Emniyet Müdürlüğümüzce 18.08.2022 Perşembe günü ‘Çeşitli Hırsızlık, Çeşitli Dolandırıcılık, Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma Veya Sağlama, Kasten Yaralama, Görevi Yaptırmamak için Direnme, Cebir Tehdit Veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma’ suçlarından aranan ve haklarında (1) ila (17) yıl Hapis Cezası bulunan şahıslara yönelik yapılan planlı operasyonda, Toplam (20) Aranan Şahıs yakalanmıştır.

Yakalanan şahıslar 18.08.2022 günü adli mercilere çıkarılacaktır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.”

Son Güncelleme: 18.08.2022 14:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73