Motosiklet hırsızlığı şüphelileri yakalandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Mayıs 2023 Pazartesi 10:09
Motosiklet hırsızlığı şüphelileri yakalandı

3 ayrı motosiklet hırsızlığı olayının şüphelisi 3 kişi Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından yakalandı.

Konuyla ilgili bilgilendirme şöyle:

‘’Emniyet Müdürlüğümüzce, 11/05/2023-15/05/2023 tarihlerinde ilimiz İzmit ve Kartepe ilçelerinde meydana gelen 3 ayrı “Motosiklet Hırsızlığı” olaylarıyla ilgili olarak 20/05/2023 günü E.U.Ş., S.A. ve S.G. isimli şüpheli şahıslar yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alınmışlardır. Şüpheli şahıslar, Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlandıktan sonra “Motosiklet Hırsızlığı” suçlarından 21/05/2023 günü sevk edildikleri Adli Makamlar tarafından S.G. isimli şüpheli şahıs Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakılmış, E.U.Ş. ve S.A. isimli şüpheli şahıslar ise tutuklanmışlardır.’’

Anahtar Kelimeler:
KocaeliPolisMotosiklet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73