Polis uyuşturucu ve tüfek ele geçirdi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
28 Aralık 2022 Çarşamba 14:23
Polis uyuşturucu ve tüfek ele geçirdi

Polisin dur ihtrına uymayarak kaçan araçta uyuşturucu madde ele geçirildi, uyuşturucu madde temin eden kişi ile birlikte araç sürücüsü gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerince durumundan şüphelenilerek dur ihtarında bulunulan araç kaçması sonucu ekiplerce kovalamaca neticesinde yakalandı. Şüpheli R.O. isimli şahıs ve araç üzerinde yapılan aramada 1.78 gr Matamfetamin, 4.20 gram Bonzai isimli uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildi.

Şüpheli şahsın uyuşturucu maddeleri temin ettiği tespit edilen şüpheli U.B. isimli şahsın ikamet ve eklentilerinde yapılan aramada ise 2 adet yivsiz av tüfeği, 1 adet çalışır vaziyette hassas terazi, kilit mekanizmasına sahip şeffaf poşetler, toplamda 218,07 gram esrar ve esrar tohumu ele geçirildi.

Polis tarafından gözaltına alınan U.B isimli şüphelinin gerekli işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Son Güncelleme: 28.12.2022 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73