Polisin durdurduğu araçta çıktı!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
03 Ocak 2023 Salı 15:12
Polisin durdurduğu araçta çıktı!

Polisin durdurduğu araçta yapılan aramada tarihi eser niteliğinde sikke ve çeşitli malzemeler ile uyuşturucu ele geçirildi. Araç içindeki bir kişinin ise 2 yıl 6 ay hapis cezasıyla arandığı ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri tarafından Kartepe’de yapılan uygulamada durumundan şüphelenilen araç içerisindeki R.T ve G.K isimli şahısların yapılan incelemesinde, R.T isimli şahsın ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak kabul etmek kullanmak ve bulundurmak’ suçundan hakkında 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu tespit edildi.

TARİHİ ESER VE MALZEMELER ELE GEÇİRİLDİ

Araç ve şahıslar üzerinde yapılan aramada, Tarihi eser niteliği taşıyabileceği değerlendirilen 2 adet haç şeklinde kolye ucu, 1 adet Mühür, 1 adet sikke,1 adet bronz renkli metal parça, 1 adet kristalimsi taş , daralı ağırlığı 14.5 gram olan ve bonzai olarak adlandırılan narkotik madde, 2 ayrı tablette toplam 22 adet yeşil reçeteye tabii sentetik ecza, uyuşturucu kullanımını elverişli hale getiren aparat içerisinde eriyik halde metamfetamin olarak adlandırılan uyuşturucu madde ve 6136 sayılı kanun kapsamında yasaklı olan kesici alet ele geçirildi.

Polis merkezindeki işlemlerin ardından şahısların adliyeye sevk edildiği bildirildi..

Son Güncelleme: 03.01.2023 15:19
Anahtar Kelimeler:
PolisKartepeSikke
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73