Polisten Gebze ve Körfez’de operasyon: 7 kişi tutuklandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
05 Mart 2023 Pazar 17:21
Polisten Gebze ve Körfez’de operasyon: 7 kişi tutuklandı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekiplerinin Gebze ve Körfez’de yaptığı uyuşturucu operasyonlarında 7 kişi yakalandı. Şahıslar mahkemece tutuklandı.

Konuyla ilgili bilgilendirme şöyle:

“Emniyet Müdürlüğümüzce Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; 03.03.2023 tarihinde Körfez ve Gebze ilçelerinde üç olayda toplam 13 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yapılan çalışma neticesinde: 178 gram metamfetamin, 1 gram sentetikkannabinoid, 3 adet ecstasy, 1 adet hassas terazi ele geçirilmiştir.

Yakalanan 5 şüpheli şahıs hakkında TCK 191 kapsamında işlem yapılarak serbest bırakılmıştır.

Uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı değerlendirilen 8 şüpheli şahıs hakkında TCK 188 kapsamında işlem yapılarak, tanzim edilen evraklarla beraber adli makamlara mevcutlu olarak sevk edilen H.D isimli şahıs hakkında ev hapsi kararı verilmiş , M.K C.Ü M.K A.K G.T M.K ve M.M isimli 7 şüpheli şahıs tutuklanmıştır.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73