banner42

Uyuşturucu operasyonu: 5 kişi tutuklandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Ocak 2022 Çarşamba 10:35
Uyuşturucu operasyonu: 5 kişi tutuklandı

Kocaeli'de  gerçekleştirilen üç ayrı operasyonda uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 12 şüpheliden 5'i tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, uyuşturucu madde imal ve ticaretinin engellenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında dün Gölcük ve İzmit ilçelerindeki 3 olayda 12 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Yapılan çalışmalarda 98,4 kilogram eroin, 240,71 gram esrar, 3,72 gram metamfetamin, 1 hassas terazi ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 170 lira nakit para ele geçirildiği hatırlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yakalanan 5 şüpheli hakkında TCK 191 kapsamında işlem yapılmış ve serbest bırakılmıştır. Uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı değerlendirilen F.Y, T.A, Ö.T, A.B, M.K, M.K ve M.K hakkında TCK 188 kapsamında işlem yapılarak, tanzim edilen evraklarla adli makamlara mevcutlu olarak sevk edilmiş, suça sürüklenen çocuk M.K savcılıktan serbest bırakılmıştır. Ö.T'nin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verilmiş, F.Y, M.K, A.B, M.K. ve T.A tutuklanmıştır."

Son Güncelleme: 26.01.2022 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73