banner42

Yağma ve gasp şüphelisi 2 kişi yakalandı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Temmuz 2022 Salı 22:18
Yağma ve gasp şüphelisi 2 kişi yakalandı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucu yağma ve gasp şüphelisi olduğu belirlenen 2 kişiyi gözaltına aldı.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

"Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda, 

25.07.2022  tarihinde  İzmit ilçemiz sorumluluk alanında  meydana gelen 'Yağma Gasp ve Hırsızlık',   olayını    gerçekleştirerek olay yerinden ayrılan şüpheli şahısların  tespitine yönelik  yapılan çalışmalar sonucu olayı gerçekleştiren şahısların  Y.K ve G.K isimli şüpheli şahıslar olduğu tespit edilmiş, şüpheliler aynı gün  ekiplerimizce yakalanmıştır.

Şüpheliler 26.07.2022 günü mevcutlu  olarak adli makamlara çıkarılmış, şüphelilerden Y.K adli kontrolle serbest bırakılırken, G.K ise  tutuklanmıştır.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir."

Son Güncelleme: 27.07.2022 11:32
Anahtar Kelimeler:
KocaeliPolisGaspYağma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73