12 ilçede duraklar yeniliyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
05 Haziran 2023 Pazartesi 09:58
12 ilçede duraklar yeniliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların konforlu ve güvenli yolculuk yapabilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda bütün ilçelere 3 metrelik kapalı duraklar inşa ediliyor.

12 İLÇEDE ÇALIŞMA

Günlük hayatta yoğun bir şekilde kullanılan ve yolcu hizmetlerinin temel unsurlarından olan duraklar Kocaeli Büyükşehir Belediyesince yenileniyor. Vatandaşların konforlu ve güvenli yolculuk yapabilmesi amacıyla duraklar değiştiriliyor. Çalışmalar 12 ilçede devam ediyor.

3 METRELİK KAPALI DURAKLAR

Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü tarafından her gün vatandaşlarca kullanılan eski duraklar söküldü. Eski durakların yerine 3 metrelik yeni durakların montajı yapıldı. Şu ana kadar 60 noktada kapalı durak, 85 noktada saç durak montajları tamamlandı. İhtiyaç duyulan yerlere durak montajı yapılmaya devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
IlçeKocaeliDurak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73