banner42

Büyükakın basket yeteneğini gösterdi!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
13 Temmuz 2022 Çarşamba 11:26
Büyükakın basket yeteneğini gösterdi!

Kocaelilerin çok sevdiği, Darıcalıların her fırsatta aileleriyle birlikte güzel vakit geçirdiği Darıca Millet Bahçesi, gençlerin gözde mekânlarından birisi oldu. Şehit Er Gökhan Hüseyinoğlu Sahil Parkıyla başlayan yapım süreçleriyle etap etap ilerleyen Darıca Millet Bahçesi, ailelerin yanı sıra gençlerin de yoğun ilgisini görüyor. Bunu yakından bilen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Millet Bahçesi’ndeki spor alanlarında güzel vakit geçiren gençlere sürpriz yaparak, gençlerle basketbol ve voleybol oynadı.

“MUTLULUĞUNUZ VE GENÇ ENERJİNİZ HİÇ BİTMESİN”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve AK Parti İlçe Başkanı Ufuk Acay’ın da katıldığı sürpriz ziyarette, basketboldaki maharetini serbest atışlarda gösteren Başkan Büyükakın, voleybolda da yetenekleriyle gençleri şaşırttı. “Başkanım, sizde ne cevherler varmış.” diyen gençlere güzel sözleri için teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Sizleri burada basketbol ve voleybol oynarken görünce aranıza katılmak, eşlik etmek istedim. Mutluluğunuz ve genç enerjiniz hiç bitmesin. Bize de bugün çok büyük enerji verdiniz” dedi.

“HEPSİ GENÇLİĞİMİZ İÇİN ÇALIŞIYOR, HİZMET ÜRETİYOR”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin genç dostu bir belediye olduğunu belirten Başkan Büyükakın, yapılan parklarla ve spor tesisleriyle gençlerin taleplerine cevap vermek için çalıştıklarını dile getirdi. Başkan Büyükakın, “Büyükşehir Belediyemizin kontrolünde ki 45 spor tesisinde çocuklarımız ve gençlerimiz spor yapma şansı yakalıyor. Diğer bir taraftan amatör spor kulüplerimize de destek oluyoruz. Tabii bir de yapıp, işletmesini İl Gençlik ve Spor Müdürlüğümüzle birlikte ilçe belediyelerimize tahsis ettiğimiz tesislerimiz var. Hepsi gençlerimiz için çalışıyor, hizmet üretiyor” ifadelerini kullandı.

“GENÇLERİN YANINDADIR, DESTEKÇİSİDİR, ARKADAŞIDIR, DOSTUDUR”

sporlarına ayrı bir önem verdiğini söyleyen Başkan Büyükakın, kulüplere verilen desteği şu sözlerle anlattı: “Kulüplerimize destek olmak için de ayrı bir gayretimiz var. Yüzlerce kulübümüz var. Tesisleşmeden malzeme yardımına, her noktada adım adım projelerimizi hayata geçiriyoruz. Gençlerimiz bizlere her fırsatta talep ve önerilerini ifade ediyorlar. Tabii bizde bunları not ediyor, hızlıca yapılması gerekenleri yapıyor, planlanması gerekenler üzerine de arkadaşlarımız çalışıyor. Gençler bazen şahsıma ‘Tahir ağabey’ olarak sesleniyorlar. Kimi zaman ‘Tahir Başkanım’ diye sevgilerini ve ilgilerini gösteriyorlar. Nasıl seslenmek isterlerse istesinler şahsım, onların deyimiyle Tahir ağabeyleri ve Tahir Başkanları, gençlerin yanındadır, destekçisidir, arkadaşıdır, dostudur” Sürpriz ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliBasketbolDarıca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73