Çayırova’daki yürüyen merdivene motor tadilatı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Ağustos 2022 Çarşamba 20:57
Çayırova’daki yürüyen merdivene motor tadilatı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin pek çok noktasında inşa ettiği asansör ve yürüyen merdivenlerin periyodik olarak bakımlarını gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu bağlamda Büyükşehir, Çayırova’da bulunan Şehit Piyade Çavuş Murat Tevlim Üst Geçidi’nin kuzey tarafındaki yürüyen merdiveni bakıma aldı. Güvenlik ve emniyet açısından yürüyen merdivenin motor sistemini tadilata alan Enerji, Aydınlatma ve Mekanik İşler Şube Müdürlüğü ekipleri, tadilat işleminin tamamlanmasının ardından motoru kurulumunu yapacak.

4 GÜN DEVRE DIŞI KALACAK

Tadilat süreci içerisinde yürüyen merdiven 4 gün devre dışı kalacak. Büyükşehir ekipleri,  kent genelindeki asansör ve yürüyen merdivenlerin güvenlik önlemi ve kullanım konforunun arttırılması kapsamında bakım ve onarım çalışmalarına devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73