Gebze'de parkların otoparkları kardan temizleniyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
27 Ocak 2022 Perşembe 13:33
Gebze'de parkların otoparkları kardan temizleniyor

Kocaeli genelinde etkili olan kar yağışı sonrasında özellikle parkların otopark alanlarında biriken karlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerince temizleniyor. Kar temizleme çalışmaları Büyükşehir’in Gebze bölgesinde sorumlu olduğu parklarda da devam ediyor. Kar yağışının dinmesiyle birlikte parklara hücum eden çocuklar kartopu oynuyor, naylon poşetlerle kayarak gönüllerince eğleniyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, anne ve babaların çocuklarını kendi özel araçlarıyla da rahatça parka getirmelerini sağlamak amacıyla parkların otoparklarında biriken karları temizliyor.

ARAÇLAR RAHATÇA PARK EDİLEBİLECEK

Otoparkta biriken karlar ilk olarak iş makinesinin yardımıyla temizleniyor. Temizlenen otopark alanına Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri buzlanmaya karşı tuz döküyor. Böylelikle araçların herhangi bir tehlikeye sebebiyet vermeden otoparka park edilmeleri sağlanıyor. Ayrıca kaldırımda biriken karları ve buzları temizleyerek vatandaşların güvenli yürümeleri için çaba sarf eden ekipler, Büyükşehir’e ait Gebze bölgesindeki parklarda yoğun bir mesai harcıyor.

Anahtar Kelimeler:
FUTBOLTFF 2. LİG23. Hafta
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73