Körfez’e prestijli bir cadde daha

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
30 Mayıs 2021 Pazar 13:35
Körfez’e prestijli bir cadde daha

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde cadde ve bulvarlarda yol konforunu arttırıcı çalışmalarına devam ediyor. Bu konforlu caddelerden birisi de Körfez Denizciler Caddesi oldu. Yağmur suyu hattı yenilenen, üst yapısı asfaltlanan, kaldırımları yapılan Körfez Denizciler Caddesi yol çizgilerinin de çizilmesiyle Körfez ilçesinin prestijli caddelerinden biri olarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

DAHA KONFORLU HALE GELDİ

Körfez Mimar Sinan Mahallesi Denizciler Caddesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapıldı. Cadde yenilenerek daha konforlu hale getirildi. 1 kilometre uzunluğunda Denizliler Caddesi’nde yağmur suyu drenaj hattını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, caddenin 500 metresine 1 metre çapında yağmur suyu drenaj hattı döşedi.

YOL ÇİZGİLERİ ÇİZİLDİ

1 kilometrelik Denizciler Caddesi için 3 bin ton asfalt, 4 bin ton plentmix temel serimi yapıldı. Caddede 5 bin metrekare yaya yolu yapıldı. Asfalt serimi ve asfalt çizgilerinin çizilmesiyle Denizciler Caddesi daha konforlu bir çehreye kavuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73