Özel çocuklardan İtfaiyeye ziyaret

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
01 Ekim 2022 Cumartesi 09:30
Özel çocuklardan İtfaiyeye ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, acil durumların yanı sıra denetleme ve eğitim faaliyetleri dışında da vatandaşlarla bir araya geliyor. Bu kapsamda Kocaeli İtfaiyesi, Kocaeli Gündüz Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin özel öğrencilerini konuk etti.

ÖZEL ÖĞRENCİLERİ KONUK ETTİLER

Yangın, trafik kazaları ve acil durumlara müdahale için 7 gün 24 saat görev yapan Kocaeli İtfaiyesi, vatandaşlara hem kendilerini hem de mesleklerini tanıtma imkânı buluyor. Bu kapsamda Büyükşehir İtfaiyesi, İtfaiyecilik Haftası kapsamında Kocaeli Gündüz Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerini itfaiye binasında konuk etti.

İTFAİYE BİNASINI GEZDİLER

Ziyarette özel öğrenciler, itfaiye binası ve araçlarını gezerek bilgi aldı. Özellikle itfaiye araçlarında kullanılan ekipman ve donanımları büyük bir dikkatle inceleyen özel öğrenciler, itfaiyecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliZiyaretİtfaiyeÖzel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73