Akse Kitap Kahvede sona doğru

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
15 Eylül 2022 Perşembe 23:21
Akse Kitap Kahvede sona doğru

Çayırova Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Akse Kitap Kahve’de sona yaklaşıldı. Kütüphane ve kafeterya kısmında çalışmaların tamamlandığı kitap kahvenin çevre düzenlemesi yapılıyor.
Çayırova ikinci kitap kahveye kavuşmak için gün sayıyor. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kitap Kahve’den sonra Akse Kitap Kahvenin de hizmete açılması için geri sayım başladı. Kütüphane ve kafeterya bölümünde çalışmaların tamamlandığı projede çevre düzenlemesi yapılıyor.

Yeşil alanı, deniz ve Çayırova manzarası ile dikkat çeken Akse Kitap Kahve’de öğrenciler ders çalışıp kitap okuyabilecek. Kültür sanat etkinliklerin de yapılacağı yeni nesil kütüphane ilçenin kültürel hayatına canlılık kazandıracak.

Anahtar Kelimeler:
ÇayırovaKitapAkse
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73