Akse Kitap Kahvede sona doğru

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
09 Ağustos 2022 Salı 12:34
Akse Kitap Kahvede sona doğru

Çayırova Belediyesi’nin ikincisini hayata geçirdiği Akse Kitap Kahve’de sona yaklaşıldı. Kütüphane ve kafeterya kısmında çalışmaların tamamlandığı kitap kahvede çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor.
Geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kitap Kahve’den sonra Akse Kitap Kahvede son çalışmalar yapılıyor. Kütüphane ve kafeterya bölümünde çalışmalar tamamlanırken çevre düzenlemesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Tasarımı, Çayırova ve deniz manzarasıyla göz kamaştıran projenin kısa bir süre içinde hizmete açılması planlanıyor.

Akse Kitap Kahve, yeşil alanı, manzarası ve kafeteryası ile dikkat çekiyor. Eşsiz şehir manzarası ve yeşil ile iç içe olma özelliği taşıyan proje ilçenin sosyal ve kültürel hayatına katkı sunacak.

Kitap kahvenin dış cephesi dikkat çeken görsellerle boyandı. Kitap ve kahvenin resmedildiği duvarlar güzel bir görünüm kazandı. Renkli görüntüsü ile beğeni toplayan projede son düzenlemeler yapılıyor.

Anahtar Kelimeler:
ÇayırovaKitap
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73