Başkan Çiftçi'den Kaymakam Gözen’e Veda Yemeği

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Ağustos 2022 Cuma 13:08
Başkan Çiftçi'den Kaymakam Gözen’e Veda Yemeği

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İstanbul Vali Yardımcılığı'na atanan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen için veda yemeği düzenledi.

Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, belediye başkan yardımcıları, kurum ve kuruluşların müdürleri, muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Başkan Bünyamin Çiftçi, programda yaptığı konuşmada Kaymakam Gözen ile üç yıl bir arada çalıştıklarını belirterek; " Çok kıymetli kaymakamımız hem devletin disiplinini, hem de muhabbeti ve merhametini ilçemizde en güzel şekilde sergiledi. Bir aile ortamında 3 sene boyunca birlikte görev yaptık. İnşallah yeni görevinde yeni başarılara imza atar. Rabbim sağlıklı ve huzurlu bir şekilde görevini yapmayı nasip eder’’ dedi.

Çayırova Kaymakamlığı’ndan İstanbul Vali Yardımcılığı'na atanan Hasan Gözen ise; “5 yıllık görev sürem boyunca bana verilen görevleri layıkıyla gerçekleştirmek ve istenilenin fazlasını yapmak için gayret gösterdim. Bir kaymakam olarak görevlerimi yerine getirmenin huzuruyla vatandaşlarımızın gönüllerinde hoş bir seda bıraktığıma inanarak Çayırova’dan ayrılıyorum’’ dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Çiftçi, Kaymakam Gözen’e günün anısına Çayırova Belediyesi logosunun yer aldığı hediyeyi takdim etti.

Program, katılımcıların Kaymakam Hasan Gözen’le birlikte anı ölümsüzleştiren toplu fotoğraf ile sona erdi.

Son Güncelleme: 26.08.2022 13:13
Anahtar Kelimeler:
İstanbulÇayırovaVeda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73