banner42

Başkan Çiftçi'den yeni yıl mesajı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Aralık 2021 Cuma 12:35
Başkan Çiftçi'den yeni yıl mesajı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 2021 yılını atılım ve yatırım yılı ilan ettiklerini ve Çayırova’nın şantiyeye döneceğini ifade ettikleri belirten Başkan Çiftçi, “ Hamdolsun söylediğimiz gibi geçen yılda projelerimizi bir bir başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

2021’DE BAŞLAYAN PROJELER

Çayırova halkımızın en büyük hayali olan 200 yataklı Devlet hastanesi inşaatının hızla devam ettiğini ifade eden Çiftçi, ilçeye 25 bin metrekare daha yeşil alan kazandıracak ve halkımızın nefes alacağı kent meydanı projesinin startını verdiklerini, engelli bireylerin gündelik yaşamını kolaylaştıracak Engelliler Merkezi Projesine başladıklarını ve Şekerpınar Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi’nin kaba inşaatı tamamladıklarını söyledi. Spor kenti Çayırova hedefleri doğrultusunda 2021 yılında birbirinden önemli faaliyetlere imza attıklarını ifade eden Çiftçi, Çayırova Anadolu Spor Lisesi ile Akse Bilgi Evi ve Aile Sağlığı Merkezi’nin protokolünü imzaladıklarını kaydetti.

İLK GÜNKÜ AŞKLA ÇALIŞMAYA DEVAM

Çayırova sevdası ile 2022’de de aynı hız ve heyecanla hedeflerini ve hayallerini gerçekleştirmek için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Başkan Çiftçi,” Yeni yılda hazırlıklarını tamamladığımız projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz. Halkımızın mutluluğu ve huzuru için var gücümüzle canla başla çalışmayı sürdüreceğiz. Çayırovamızı imar ve ihya edecek projelerimizi hızla tamamlayıp yeni projeler hayata geçireceğiz. Bizim tek derdimiz ve sevdamız Çayırova. Hizmetkârı olduğumuz halkımızın daha huzurlu ve mutlu yaşaması için ilk günkü aşk ve heyecanımızla çalışmaya devam edeceğiz. ”diye konuştu.

Çayırova halkının yeni yılını tebrik eden Başkan Çiftçi, “2022’nin ülkemize, milletimize ve tüm insanlığına barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Son Güncelleme: 31.12.2021 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73