Belediyeden 4 katlı kedi evi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
18 Ağustos 2022 Perşembe 14:20
Belediyeden 4 katlı kedi evi

Çayırova Belediyesi’nin kendi atölyesinde ürettiği 4 katlı kedi evi, hayvan severlerle birlikte sahaya bırakıldı.

Çayırova Belediyesi canlı odaklı hizmet anlayışıyla hizmetlerini sürdürüyor. İlçede bulunan sokak hayvanlarının barınma, yeme içme ve tedavi ihtiyaçlarını karşılayan belediye ekipleri, sevimli dostlara yeni bir yaşam alanı üretti. İlçede bulunan kedi evlerinden çok daha büyük olan 4 katlı kedi evi, kedilerin güvenli bir şekilde bir arada yaşamasına katkı sunacak. Mama ve sup kaplarının yer aldığı büyük kedi evi, sağlam yapısıyla dikkat çekiyor.

HAYVAN SEVERLER PROJEDEN MUTLU

İlçede yaşayan hayvan severler büyük kedi evinin konumlandırma anında belediye ekiplerine eşlik etti. Çayırova Belediyesi’nin sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarından dolayı mutluluklarını dile getiren hayvan severler, büyük kedi evi projesinin önemini vurguladı. Sokak hayvanlarının büyük kedi evinde daha güvende olacağını belirten hayvan severler, çalışmalarından dolayı Çayırova Belediyesi’ne teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
ÇayırovaKedi Evi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73