Camiler düzenli olarak temizleniyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
11 Mayıs 2023 Perşembe 15:49
Camiler düzenli olarak temizleniyor

Çayırova Belediyesi, ilçe genelindeki camileri düzenli olarak temizlemeyi sürdürüyor.
Çayırova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri müdürlüğü ekipleri kentteki tüm camilerde hummalı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamda ibadet edebilmeleri için yürütülen çalışmalar kapsamında, ilçedeki tüm ibadethaneler baştan aşağı düzenli olarak temizleniyor. Camilerde önce halıları süpüren ekipler, ardından mihrap, minber ve müezzin mahfili gibi bölümlerin tozunu alıyor. Tüm pencere ve camları da silen ekipler, yapılan temizlik çalışması ile vatandaşların daha rahat ibadet yapmaları için camileri hazır hale getiriyor.
Ekipler rutin olarak gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında her gün farklı camilerde titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Anahtar Kelimeler:
ÇayırovaCami
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73