banner42

Çayırova 15 Temmuz'da tek yürek oldu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
16 Temmuz 2022 Cumartesi 18:48
Çayırova 15 Temmuz'da tek yürek oldu

Çayırova Belediyesi’nin düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programında Bayrak uğruna, Türkiye aşkına vatandaşlar meydanlardaydı.

15 Temmuz hain darbe girişiminin 6.yıl dönümünde Cayırova’da bir dizi etkinlikler yapıldı. Program; Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, protokol mensupları ve vatandaşların mehter takımı eşliğinde ellerinde Türk bayrakları ile eski Mehmet Akif İlkokulu önünden Çayırova Polis Karakolu’na önüne gerçekleşen yürüyüşle başladı.

Çayırova Polis Karakolu önünde düzenlenen anma programı saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İbrahim Şahin, siyasi parti ve stk temsilcileri ve vatandaşların katıldığı programda Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi bir konuşma gerçekleştirdi.

Çiftçi konuşmasında; ''2016 yılının 15 Temmuz gecesi aziz vatanımızın istiklalini ve ülkemizin istikbalini korumak için uçakların, tankların, kurşunların karşısına dikilen kahraman milletimizin bir ferdi olmaktan ve bu kahraman kardeşlerimle bir arada olmaktan gurur duyuyorum. 15 Temmuz gecesi; Allah’ın yardımı, milletimizin dirilişi, milyonlarca kardeşimizin duası ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz zor ve karanlık bir geceden aydınlık bir sabaha kavuşmuştur. Biz büyük bir milletiz. 15 Temmuz’u asla ve asla unutmayacağız, unutturmayacağız, o ruhu sonsuza dek diri tutacağız" dedi.

Programda Aykut Kuşkaya sahne aldı. Ezgi sanatçının eserleri hep bir ağızdan söylendi. Eserlere eşlik eden Çayırova halkı, final şarkısında Bir başkadır benim memleketim eserini hep bir ağızdan haykırdı. Başkan Bünyamin Çiftçi sanatçıya katılımından dolayı teşekkür ederek hediye takdim etti. Kum sanatı gösterisinin yapıldığı program Ayasofya Camii İmam Hatibi Ferruh Muştuer'in okuduğu sala ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
15 TemmuzÇayırova
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73