Çayırova'da Kent Bayramlaşması

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
10 Temmuz 2022 Pazar 17:32
Çayırova'da Kent Bayramlaşması

Çayırova’da geleneksel kent bayramlaşması gerçekleşti. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve muhtarların katıldığı program Çağdaşkent Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşti.

Programda konuşan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi; “Sizleri muhabbetle selamlıyorum. Hepinizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Rabbim inşallah nice bayramlara sağlıklı huzurlu bir şekilde ailenizle, sevdiklerinizle kavuşmayı nasip etsin. Özellikle sizlerle bayram vesilesiyle bir arada olmak mutluluk verici. Rabbim birlik beraberliğimizi daim eylesin’’ dedi.

Başkan Çiftçi’nin konuşmasının ardından birlik ve beraberliği güçlendiren kent bayramlaşması programı, sosyal tesisler önünde gerçekleşen bayramlaşma ile sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
ÇayırovaBayramlaşmaKent
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73