Çiftçi, miniklerle Türk Malları haftasını kutladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
15 Aralık 2022 Perşembe 20:03
Çiftçi, miniklerle Türk Malları haftasını kutladı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çocuk Kulüplerinde okul öncesi eğitimi gören Miniklerle, Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftasını kutladı.
Çayırova Belediyesi Çocuk kulüpleri anlamlı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Çocuk kulüplerinde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi. Yöresel ürünlerin çocuklara tanıtıldığı etkinlikte haftanın anlam ve önemi anlatıldı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, renkli ve eğlenceli geçen kutlama etkinliklerine katılarak çocukların sevincine ortak oldu. Çiftçi, sohbet ettiği çocuklarla neşeli dakikalar geçirdi.
YÖRESEL ÜRÜNLER
Etkinliklerde yerli meyve-sebzeler, yöresel yiyecekler, geleneksel kıyafetler, yerli enstrümanlar ve yerli arabamız Togg çocuklara tanıtıldı. Bilgi Evleri eğitimcilerinin çizdiği yerli araba Togg minikler tarafından beğeni topladı. Öğretmenler, öğrencilerine yerli ürünler hakkında bilgi vererek yerli malı haftasının önemini eğlenceli etkinlikle aşıladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73