Engelliler Merkezi'nde sona doğru

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
05 Eylül 2022 Pazartesi 12:11
Engelliler Merkezi'nde sona doğru

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ilçede yaşayan engelli vatandaşların gündelik yaşamını kolaylaştırmak için hayata geçirdiği Engelliler Merkezi Projesi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Çayırova’da yaşayan engelli vatandaşların hayatını kolaylaştıracak Engelliler Merkezi projesi hızla ilerliyor. İlçede yoğun bir nüfusa sahip engelli vatandaşların gündelik yaşamlarını kolaylaştırmak ve sosyal hayata katılmalarına imkan sunmak için tasarlanan projede ince işçilik çalışmaları sürüyor.

İlçedeki engelli bireylerin daha iyi koşullarda hizmet alması için her detayın düşünüldüğü Engelliler Merkezi’nde finale yaklaşılması ilçede yaşayan engelli bireyler ve aileleri tarafından heyecanla takip ediliyor. Modern görüntüsü ve farklı hizmet alanları özel bireylere hizmet verecek merkezin bir an önce hizmete açılması için çalışmalar aralıksız sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73