TEMA Vakfın’dan Gebze’ye Ödül

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Ağustos 2023 Salı 09:59
TEMA Vakfın’dan Gebze’ye Ödül

TEMA Vakfının her sene Özyeğin Üniversitesinde düzenlenen Saha Koordinasyon Toplantısı 16-19 Ağustos 2023 tarihleri arasında Saha Örgütlenmesini oluşturan İl Temsilcileri, İlçe/Mahalle Sorumluları ve Genç TEMA Başkanları ile birer yardımcılarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantı TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Deniz Ataç’ın geçmiş bir yılın değerlendirilmesi ile gelecek yılların hedef ve planlarının sunumuyla başladı.

Toplantının son günü ‘’Hayrettin KARACA ve Ali Nihat Gökyiğit Gönüllük Ödülleri’’ kapsamında Gebze’de yürütülen Eğitim Çalışmaları nedeniyle Gebze Hacı Halil Mahalle Sorumlusu Esma AKAN ödül almaya hak kazandı. Esma Akan’ın ödülü TEMA Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Gebze İlçe Sorumlusu Feride Özkan’a takdim edildi.

Ayrıca TEMA Vakfı Temsilcilik ve Sorumluluklarını aralıksız sürdürdükleri için 4 yılda bir verilen Teşekkür Plaketlerini bu yıl Gebze Hacı Halil Mahalle Sorumlusu Esma Akan, Gebze Mustafa Paşa Mahalle sorumlusu Nurhan Görmez, Değirmendere Merkez Mahalle Sorumlusu Şevkiye Uğur ve Gölcük Merkez Mahalle Sorumlusu İlkay Küçük aldılar.

Toplantıya İlimizden İzmit İlçe Temsilcisi Nuran Taşdemir, Değirmendere Merkez Mahalle Sorumlusu Şevkiye Uğur, Gebze İlçe Temsilcisi Feride Özkan, Gebze İlçe Temsilci Yardımcısı Deniz yıldız ve Gebze Teknik Üniversitesi Genç TEMA Başkanı Berk Emre Engin katıldılar.

Anahtar Kelimeler:
TemaGebze
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73