banner42

Bakan Soylu, Kocaeli Çarşı’yı inceledi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
23 Mart 2023 Perşembe 11:08
Bakan Soylu, Kocaeli Çarşı’yı inceledi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Darıca Belediyesi’nin depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta Dilovası ve Körfez Belediyesi ile işbirliğinde kurduğu konteyner çarşıyı gezdi. Çalışmaları inceleyen Bakan Soylu’ya Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da eşlik etti.

Darıca Belediyesi, depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş’ta Dilovası ve Körfez Belediyesi ile ortaklaşa konteyner kent kuruyor. 150 konteynerden oluşacak Kocaeli konteyner kent ve 30 konteynerden oluşacak Kocaeli Çarşı’da çalışmalar sona yaklaşırken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bölgeyi ziyaret ederek çalışmaları inceledi. Koordinatör Vali olan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve bölge milletvekilleri ile çarşıyı gezen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da eşlik etti.

KONTEYNER ÇARŞI KISA SÜREDE HİZMETE AÇILACAK

Deprem bölgesinde yaraları sarmak için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştıklarını belirten ve bakanlığın talimatlarıyla kurulan konteyner çarşıda çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu söyleyen Başkan Muzaffer Bıyık, “Deprem bölgesinde 150 konteynerden oluşan konteyner kent ve 30 konteynerden oluşan çarşıyı Sayın Bakanımızın ve Sayın Valimizin talimatıyla kuruyoruz. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu da çalışmaları yakından bizzat takip ediyor. Bakanlığımızın büyük destekleriyle inşallah en kısa sürede konteyner kent ve çarşıyı depremzede kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Sayın İçişleri Bakanımızın da destekleriyle yaraları birlikte sarmak için çalışmaya ve hayatı normale döndürmek için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliDarıcaçarşı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73