Başkan Bıyık depremzedeler için pide pişirdi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
25 Mart 2023 Cumartesi 17:39
Başkan Bıyık depremzedeler için pide pişirdi

Depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ta yaraları sarmak için çalışan Darıca Belediyesi, Ramazan ayı boyunca da her gün 1500 kişilik iftar çadırı kurdu. Günlerdir afet bölgesinde bulunan ve baba mesleği fırıncılık olan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da önlüğü giyerek depremzedeler için ramazan pidesi pişirdi.

DEPREMZEDELERLE KARDEŞLİK İFTARI

Darıca Belediyesi, kardeş şehir protokolü imzaladığı ve depremin yaralarını sarmak için günlerdir çalıştığı Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde iftar çadırı kurdu. Her gün 1500 kişiye iftar veren Darıca Belediyesi, Dilovası ve Körfez Belediyeleri ile işbirliğinde ramazanın bereketini depremzedelerle paylaşıyor. İftar ve sahur ikramında bulunan Darıca Belediyesi ayrıca geleneksel ramazan eğlencelerini de deprem bölgesinde canlandırarak depremzedelere moral veriyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da iftarını depremzedelerle birlikte açtı.

BAŞKAN BIYIK PİDE PİŞİRDİ

Kurulan iftar çadırında her gün sıcak ekmek ve 1500 kişilik sıcak yemek dağıtılırken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, depremzedelere pide sürprizi yaptı. Baba mesleği fırıncılık olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, önlüğü giyerek elleriyle hamur açıp ramazan pidesi pişirdi. Sıcak pideleri depremzedelere dağıtan Başkan Muzaffer Bıyık, “Ramazan birlik, kardeşlik ve yardımlaşmaktır. Biz de kardeş şehir protokolü imzaladığımız Dulkadiroğlu ilçemizde ramazanın coşkusunu paylaşıyoruz. Biliyoruz ki acılar paylaştıkça azalır. Depremin etkilerini de hep birlikte yardımlaşarak dayanışma içinde azaltacağız. El ele vererek yaraları sarmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73