Başkan Bıyık’tan Gazeteciler Günü mesajı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
10 Ocak 2023 Salı 14:28
Başkan Bıyık’tan Gazeteciler Günü mesajı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, basın çalışanlarının vatandaşların haber alma hakkının korunması açısından önemli bir görev üstlendiğini belirtti.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Basının kamuoyunu bilgilendirme noktasında önemli görevler üstlendiğini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, şu ifadeleri kullandı: “Demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından olan basınımız; kamuoyunu bilgilendirmek, vatandaşlarımızla kurumlar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yardımcı olmak, vatandaşlarımızın haber alma hakkını tarafsız, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla yerine getirmek gibi birçok önemli görevler üstlenmektedir. Halkımızın gözü, kulağı ve sesi konumundaki Darıca’mızın ve bölgemizin tüm basın kuruluşları, görevlerini yerine getirme noktasındaki çalışmaları, yaptığı yayınlar, ortaya çıkardığı ürünler ile geldiği seviye takdir edilecek konumdadır.

Bu duygu ve düşüncelerle kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi için her şartta görevleri peşinde koşan, mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden bütün basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, meslek hayatlarındaki başarılarının devamını dilerim.”

Anahtar Kelimeler:
DarıcaGazetecilerBaşkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73