banner42

Bozulan yollara anında müdahale

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
04 Ağustos 2022 Perşembe 11:12
Bozulan yollara anında müdahale

Kent genelinde yeni yollar inşa ederek ulaşım kalitesini artıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, altyapı ve diğer doğal nedenlerden dolayı bozulan yollarda ise bakım ve onarım çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, Darıca’da araç sürücüleri ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı Çelikoğlu ve Ethem Bey Caddesi'nde gerçekleştirdiği onarım çalışmaları ile ulaşımda güvenliği sağlıyor. Buna göre ekipler, Darıca ilçesinde önemli bir güzergâh üzerinde yer alan ve TEAŞ’ın yeraltı güç kablosu projesi kapsamında yaptığı elektrik hattı kazı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda bakım, onarım ve asfalt serim işlemi gerçekleştiriyor.

BİN 300 TON ASFALT

Büyükşehir Yol Bakım Timi, 4 bin 500 metre uzunluğundaki yol bakım ve onarım çalışmasında epey bir mesafe kat etti. Toplam bin 300 ton asfalt yama imalatı gerçekleştirecek olan ekipler, trafiğin yoğun olduğu bölgedeki mesaisini herhangi bir kazaya sebebiyet vermeden sürdürüyor. Çelikoğlu ve Ethem Bey Caddesi'nde yol bakım ve onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliYOLDarıca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73