banner42

Darıca’da kursiyerlerden unutulmaz gece

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
24 Temmuz 2022 Pazar 12:58
Darıca’da kursiyerlerden unutulmaz gece

Darıca Belediyesi İskoliye Sanat Akademisi’nde eğitim gören kursiyerlerden oluşan koro tarafından düzenlenen ‘Hoş bir sada’ konseri, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı talimatıyla kültür sanata kazandırılan İskoliye Sanat Akademisi’nde yıl boyunca eğitim gören kursiyerlerin sahne aldığı İskoliye Sanat Geceleri yeniden başladı. İskoliye Sanat Akademisi’nin bahçesinde düzenlenen ve unutulmaz Yeşilçam şarkılarının seslendirildiği ‘Hoş bir sada’ konserine Darıcalılar da yoğun ilgi gösterdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın da katıldığı İskoliye Sanat Gecelerinde kursiyerlerden oluşan koro, birbirinden güzel şarkıları seslendirerek Darıca’da adeta Yeşilçam rüzgarı estirdiler.

BIYIK: “DARICA’NIN KENDİ DEĞERLERİYLE YOL YÜRÜYECEĞİZ”

Darıca’nın kültür sanat şehri olması adına çalışmaların süreceğini ve Darıca’nın kendi değerleriyle yol yürümeye devam edeceklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi kültür sanat alanında da kendi değerlerimizle yol yürümeye devam edeceğiz. Darıca’nın kendi evlatlarına şans verildiğinde her şeyin en güzelini yapabileceğine inanıyoruz. Bunun en güzel örneklerinden birini de burada hep birlikte izliyoruz. İskoliye Sanat Akademi’mizde eğitim gören kursiyerlerimizden oluşan koro, çok güzel bir sahne performansı sergiledi. Gerek Sanat Seninle Sokakta etkinliklerimiz gerekse de İskoliye Sanat Geceleri etkinliklerimizle yaz boyunca vatandaşlarımıza eğlenceli vakit geçirtmeye devam edeceğiz. Kursiyerlerimize ve eğitmenlerimize teşekkür ediyorum. Darıca’nın kültür sanat şehri olması adına çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
DarıcaKursiyerMüzikGece
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73