Darıca’da okullar temizleniyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
09 Eylül 2022 Cuma 12:42
Darıca’da okullar temizleniyor

‘Öğrenci dostu belediye’ uygulamalarıyla eğitime her zaman destek olan Darıca Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi ilçe genelindeki okulları temizleyerek daha hijyenik hale getiriyor.

Darıca Belediyesi, okullar başlamadan ilçe genelindeki bütün okullarda temizlik çalışması başlattı. Yeni eğitim öğretim dönemi başlamadan okullarda hummalı bir çalışma başlatan Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, okul bahçeleri ve sınıfları başta olmak üzere ortak kullanım alanlarında öğrencilerin daha hijyenik ve güvenli bir ortamda eğitim öğretime başlaması için detaylı bir temizlik ve yıkama işlemi gerçekleştiriyor.

BAŞKAN BIYIK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar kapsamında yaz tatili boyunca kapalı kalan okullar yıkanarak temizleniyor. Okullar açılmadan tamamlanacak temizlik çalışmaları kapsamında süpürme, tazyikli su ile yıkama ve dezenfektan çalışmaları yürütülüyor. İlçe genelinde bulunan tüm okullarda temizlik ve yıkama çalışması başlatılması için talimat veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, çocukların daha hijyenik bir ortamda okula başlamaları için okullarda temizlik çalışmaları başlattıklarını belirterek tüm öğrencilere yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
EĞİTİMOkulDarıca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73