Darıca’ya PTT kargo geliyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
30 Ocak 2023 Pazartesi 17:34
Darıca’ya PTT kargo geliyor

İlçede ihtiyaç olan PTT Kargo’nun şehre kazandırılması için adım atan Darıca Belediyesi, tadilat ve yenileme çalışmalarına başladı. İlçedeki hiçbir soruna duyarsız kalmayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla başlayan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı belirtildi.

Vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için her türlü adımı atan ve ilçenin ihtiyaçlar doğrultusunda çalışmalar yürüten Darıca Belediyesi, PTT Kargo’nun Darıca’ya gelmesi için çalışma başlattı. Darıca’da bir ihtiyaç olan ve vatandaşların başka bir ilçeye gitmek zorunda kaldığı PTT Kargo merkezinin ilçeye kazandırılması çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

BAŞKAN BIYIK TALİMAT VERDİ

PTT Kocaeli Başmüdür Yardımcısı Tacettin Mazlum’un kendisini ziyaretinde dile getirdiği soruna duyarsız kalmayan ve vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına hemen talimat veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca PTT şubesinin arkasında bulunan alanda tadilat çalışmalarını Darıca Belediyesi olarak yapıyoruz. PTT müdürlüğümüzün bizden böyle bir talepte bulunmasıyla birlikte bizler de vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak adına hemen çalışma başlattık. Kurumlarla işbirliğine önem vererek ilçemizin hangi alanda neye ihtiyacı varsa elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz. Çalışmaların kısa sürede bitirilmesiyle inşallah ilçemiz yeni bir hizmete daha kavuşacak. Şimdiden Darıca’mıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
DarıcaPTTKargo
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73