Dernek başkanlarıyla buluştu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
11 Eylül 2022 Pazar 16:06
Dernek başkanlarıyla buluştu

Katılımcı belediyecilik anlayışını benimseyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kenti ortak akılla yönetmek amacıyla sivil toplum kuruluşları ile yakın temasını sürdürüyor. Darıca’daki hemşeri derneklerinin başkanlarıyla çay sohbetinde bir araya gelen Başkan Muzaffer Bıyık, fikir alışverişinde bulundu.

Katılımcı belediyecilik anlayışıyla hareket eden ve toplumun bütün kesimleriyle istişareler yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçede faaliyette bulunan dernekleri ziyaret ederek Darıca için yapılan çalışmalar ve devam eden projeler hakkında istişarelerde bulunmaya devam ediyor.

DARICA’MIZI ORTAK AKILLA YÖNETİYORUZ

Önceki akşam dernek başkanlarıyla çay sohbetinde bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’yı ortak akılla yönetmek amacıyla sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini önemsediğini ifade ederek “Derneklerimiz sivil toplum örgütleri olarak hemşerilerimizin ilçemiz için beklentilerinin ortaya konulmasında önemli görevler üstleniyor. Bu bağlamda derneklerimizle, ilçemizin geleceğini şekillendirecek hizmetlerimiz hakkında yaptığımız istişare toplantılarında iletilen talep ve öneriler bizlere ışık tutuyor. İlçemizin dinamiklerini canlı tutarak istişare kültürüyle çalışmalarımızı gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz. Katkılarından dolayı tüm derneklerimize teşekkür ediyorum” dedi. Dernek başkanları da her fırsatta kendileriyle bir araya gelen ve taleplerini dinleyen Başkan Muzaffer Bıyık’a ilgisinden ve desteğinden dolayı teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
DarıcaDernekBaşkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73