Emlak Kulübü’nden Kocaeli Üniversitesi’ndeki öğrencilere mesleki panel

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
15 Kasım 2023 Çarşamba 09:19
Emlak Kulübü’nden Kocaeli Üniversitesi’ndeki öğrencilere mesleki panel

Kocaeli Üniversitesi ‘ Emlak ve Emlak Yönetimi Bölüm Başkanlığı’nın daveti üzerine “Emlak Sektörünün Geleceği “ konulu panelde konuşan Emlak Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Özdağ, sektördeki son yönetmelik değişikliği,kimlik doğrulama, ‘Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi’ nasıl alınır ve ‘Emlak sektörünü gelecekte neler bekliyor ?’ konularıyla ilgili bilgi paylaşımında bulundu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin de destek verdiği “Deprem ve Kentsel Dönüşüm Gerçeği“ projeleri hakkında paneller düzenleyerek kamuoyunu aydınlatan Emlak Kulübü Yönetimi, bu defada Kocaeli Üniversitesi ‘ Emlak ve Emlak Yönetimi Bölüm Başkanlığı’nın konuğu oldu.

Geleceğin Emlak Danışmanı öğrencileri ve Doç.Dr.Leyla Şenol ile diğer öğretim görevlilerinin de katıldığı bölüm sınıfındaki panelde konuşan Emlak Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Özdağ, sektördeki son yönetmelik değişikliği, kimlik doğrulama,Taşınmaz Ticareti Yetki belgesi nasıl alınır ve Emlak sektörünü gelecekte neler bekliyor ? başlıklı konuları detaylı olarak anlattı

Büyük beğeni toplayan panelin ardından ‘ Emlak ve Emlak Yönetimi Bölüm Başkanı Dr.Murat Bolat katkılarından dolayı Emlak Kulübü Başkanı Fuat Özdağ’a Teşekkür Belgesi taktim etti.

Programın ardından, Kocaeli Üniversitesi ile Emlak Kulübü arasında bundan sonraki süreçte de iletişim ve işbirliği artarak devam edeceği belirtildi.

Emlak Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Özdağ

Anahtar Kelimeler:
EmlakKocaeliDarıca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73