banner42

Zumba ve Pilates Yapmak İsteyen Kadınlara Kolaylık

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
16 Ocak 2023 Pazartesi 12:31
Zumba ve Pilates Yapmak İsteyen Kadınlara Kolaylık

Kadınlara yönelik pozitif çalışmalarıyla örnek olan Darıca Belediyesi, açtığı kurslarla 7’den 70’e herkese spor yapma imkânı sunuyor. Kadınlar havuzu ve fitness salonunda yüzme, boks, muay thai pilates, zumba ve aerobik kursları büyük ilgi görürken yeni dönem için de kayıtlar başladı.

Darıca Belediyesi’nin kadınlar için sağlıklı yaşam adına açtığı yüzme, boks, muay thai pilates, zumba ve aerobik kursları büyük ilgi görüyor. Uzman eğitmenler tarafından verilen kurslarda kadınlar hem spor yaparak sağlıklı yaşamın kapılarını aralıyor, hem de keyifli zaman geçiriyor.

YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

Her yaş grubundan yüzlerce kadının daha sağlıklı ve sosyal bir hayat için kapılarını araladığı kurslar için yeni dönem kayıtlarının da başladığı ifade edildi. Kadınlar tarafından yoğun ilgi gören kurslar hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenlerin kadınlar havuzuna başvurabileceği ya da 0262 653 15 05 numaralı telefonu arayabilecekleri belirtildi. Sağlıklı yaşamı amaçlayan kurslarda daha düzgün bir duruş, esnek bir vücut ve fit bir görünüm hedefleyen kadınlar, son yılların en popüler ve etkili egzersiz programlarından biri olarak gösterilen pilates ve zumba yaparak fazla kilolarından kurtuluyor. Aynı zamanda dövüş sporlarına ilgi duyan kadınlar da boks ve muay thai gibi kurslarla hem kendilerini daha iyi savunabiliyorlar hem de spor eşliğinde fazla kilolarından kurtuluyorlar.

Anahtar Kelimeler:
DarıcaZumbaPilates
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73