Başkan Şayir, YKS birincisini ağırladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
21 Temmuz 2022 Perşembe 13:06
Başkan Şayir, YKS birincisini ağırladı

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, YKS Türkiye birincisi olan Zeynep Dila Kuyucu ve ailesini makamında ağırladı.

ÖSYM tarafından açıklanan Yüksek Öğretim Kurumları sınav sonuçlarının ardından Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Yabancı Dil Testi’nden (YDT) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Dilovası ENKA MTAL öğrencisi Zeynep Dila Kuyucu Dilovası ve Kocaeli’nin gururu oldu.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDU

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Türkiye YKS birincisi Zeynep Dila Kuyucu ve ailesini, okul idaresini ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’ı makamında ağırladı. Ziyarette; Kuyucu’ yu tebrik eden Başkan Şayir, göreve geldikleri günden bu yana eğitime verdikleri desteklerin meyvelerini almaya başladıklarını belirterek Zeynep Dila Kuyucu’ nun başarısının hem Dilovası’na hem de Türkiye’ye örnek olduğunu dile getirdi.

BAŞKAN ŞAYİR BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ

Belediye Başkanı Hamza Şayir; Türkiye birincisi Zeynep Dila Kuyucu’ yu iki tam altın ve eğitim bursu ile ödüllendirerek başarılarının devamını dilerken, Kuyucu ailesi de desteklerinden ve misafirperverliğinden dolayı Başkan Şayir’e teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
DilovasıYKSTürkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73