Bölge müdürü yeni mesire alanları için geldi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
24 Ağustos 2022 Çarşamba 20:09
Bölge müdürü yeni mesire alanları için geldi

Dilovası’na yeni mesire alanları kazandırmak için kolları sıvayan Belediye Başkanı Hamza Şayir, Sakarya Orman Bölge Müdürü Ziya Polat’ı makamında ağırladı.

Başkan Şayir, Orman Bölge Müdürü Ziya Polat, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile sahaya çıkarak yapılması planlanan mesire alanları ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

SAHADA İNCELEME YAPTILAR

Tavşancıl, Kayapınar ve köylerde mesire alanı yapılabilecek alanları tek tek inceleyen Başkan Şayir ve Bölge Müdürü Polat, araziler üzerindeki sorunların ortadan kaldırılması için birlikte çalışma kararı alırken, Polat, Başkan Şayir’in taleplerini tek tek inceleyerek buraların halka kazandırılması için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

BAŞKAN ŞAYİR’DEN POLAT’A TEŞEKKÜR

Başkan Şayir’de, ilçeye kazandırılacak yeni mesire alanları ile birlikte vatandaşların sosyal yaşantılarına katkı sağlamayı hedeflediklerini ve Dilovası’nı mesire alanları ile birlikte daha da yaşanılabilir bir hale getirmek istediklerini belirterek Bölge Müdürü Ziya Polat’a ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
DilovasıMesire
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73