Dilovalı 7 bin öğrenci “Buğday Tanesi” filmiyle buluşacak

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
14 Aralık 2022 Çarşamba 12:26
Dilovalı 7 bin öğrenci “Buğday Tanesi” filmiyle buluşacak

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçede ki 7 bin öğrenciyi ve 500 özel gereksinimli bireyi gösterime giren “Buğday Tanesi” filmi ile buluşturuyor.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, ilçede eğitim gören 7 bin ortaokul ve lise öğrencisi ile ilçede bulunan yaklaşık 500 özel gereksinimli vatandaşı; Milletvekili Av. Serkan Bayram’ın hayat hikâyesinden uyarlanan ve engelli bireylerin zorluklar karşısında verdikleri mücadeleyi başarılı bir dille anlatan “Buğday Tanesi”filmine götürüyor.

DUYGULANDIRAN FİLM

Dilovası Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda, Dilovası Belediyesi’nin sponsorluğunda başlatılan ve önceki gün otobüslerle Gebze Center’a giden öğrenciler öğretmenlerin eşliğinde “Buğday Tanesi” filmini büyük bir ilgiyle izlediler. Öğrencilerle birlikte ilçede ki özel gereksinimli bireylerde ailelerinin eşliğinde filmi izlerken, duygulu anlar yaşadılar.

SEVGİYLE AŞILAMAYACAK ENGEL YOKTUR

Umuda yolculuğu ve özel bireylerin başarı yolunda verdiği mücadeleyi konu alan filmi tüm Dilovalı öğrencilerle buluşturacaklarını belirten Başkan Şayir, yaptığı açıklama da “Yüzlerdeki tebessüm en büyük mutluluğumuz. Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile koordine ettiğimiz etkinlik kapsamında; gençlerimizi vizyona giren ‘Buğday Tanesi’ filmi ile buluşturuyoruz. Özel gereksinimli bireylerimizin hayatını konu alan ve büyük bir başarı hikayesinin sergilendiği filim gösteriyor ki “Sevgiyle Aşılamayacak Engel Yoktur”. Filmin öğrencilerimiz ve özel bireylerimiz için hayat yolunda bir motivasyon sağlayacağını düşünüyor, iyi seyirler diliyorum” dedi.

SİNEMAYA GİTMEYEN KALMAYACAK

‘Sinemaya gitmeyen öğrenci kalmasın’ mottosu ile daha önce de “İyi ki varsın Eren” filmi ile 9 bin, “Akif” filmi ile 7 bin, “1071” filmi ile de 7 bin öğrenciyi sinema ile buluşturan son olarak “Buğday Tanesi” filmi ile de 7 bin öğrenci ve 500 özel gereksinimli vatandaşı buluşturmaya devam eden Başkan Şayir, “Kültür Müdürlüğümüzün organizasyonu ile ilçemizde ki öğrencilerimizin, vatandaşlarımızın ve özel gereksinimli bireylerimizin eğitim ve hayat yolunda büyük ders niteliğinde katkı sunacak sinema gösterimleriyle buluşturmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle İlkokul çocuklarımız dahil ilçemizde sinemaya gitmeyen öğrencimiz kalmayacak” dedi.

Anahtar Kelimeler:
DilovasıÖĞRENCİFilm
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73