Matematik Olimpiyatı’nda Kocaeli Rüzgârı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
31 Mayıs 2023 Çarşamba 16:25
Matematik Olimpiyatı’nda Kocaeli Rüzgârı

TÜBİTAK BİDEB tarafından “2202 Bilim Olimpiyatları” programı kapsamında yetiştirilen genç bilim insanları, ülkemizi uluslararası arenada temsil ediyor. 8-13 Mayıs 2023 tarihleri arasında yüz yüze olarak 40.sı düzenlenen Balkan Matematik Olimpiyatı, 21 ülkeden 131 öğrencinin katılımıyla Antalya’da gerçekleşti.

Kocaeli Özel ENKA Mesleki ve Teknik Okulu öğrencilerinden Mehmet Can Baştemir Altın Madalya, Serdar Bozdağ Gümüş Madalya kazanarak ülkemizi temsil etti.

Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’ 40. Balkan Matematik Olimpiyatı’nda bayrağımızı dalgalandıran ve ülkemizi başarıyla temsil eden öğrencilerimizi tebrik ediyor, öğretmenleri ve ailelerine teşekkür ediyoruz.’’denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73