Beyza Kitabevi Öğrencilere Yardım Eli Uzatıyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
08 Aralık 2023 Cuma 12:50
Beyza Kitabevi Öğrencilere Yardım Eli Uzatıyor

Gebze'nin köklü kitabevlerinden Beyza Kitabevi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında ortaokul ve lise öğrencilerine eğitim desteği sağlıyor. Kitabevi sahibi Ufuk Kavran, 25 yıldır Gebze'de faaliyet gösteren işletmesi aracılığıyla eğitime katkı sağlamak amacıyla önemli bir adım attı.

Projede Neler Var?

Beyza Kitabevi, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik yardımcı ders kitapları, soru bankaları, deneme sınav kitapçıkları gibi eğitim materyallerini ücretsiz olarak memleketi Giresun Espiye Soğukpınar beldesinde öğrencilere gönderdi. Bu sayede, öğrencilerin akademik başarılarına katkı sağlamayı ve eğitimde fırsat eşitsizliğini azaltmayı hedefliyor.

Ufuk Kavran'dan Açıklama

Beyza Kitabevi'nin sahibi Ufuk Kavran, projenin amacını şu sözlerle açıkladı: "Gebze'de uzun yıllardır kitap sektöründe hizmet veriyoruz. Toplumumuza karşı sorumluluğumuzun bilincinde olarak, eğitime destek olmak istedik. Bu kampanya ile amacımız, okuyan ve öğrenmeye aç olan her öğrenciye elimizden geldiğince katkıda bulunmak."istiyoruz dedi.

Anahtar Kelimeler:
GebzeÖĞRENCİEĞİTİM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73