Çocuklara özel ‘Okula Dönüş’ tasarım atölyesi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
13 Eylül 2023 Çarşamba 10:37
Çocuklara özel ‘Okula Dönüş’ tasarım atölyesi

Koruma altında 160’ın üzerinde canlı ve 300’ün üzerinde bitki türü ile otuz yıldır faaliyet gösteren Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, okula dönüş kapsamında çocuklara özel tasarım atölyesi düzenliyor.

Her hafta sonuna özel etkinlikler düzenleyen Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, okulların açılması ve şehre dönüşle birlikte özel bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Okula dönüş konseptiyle atölye ve etkinlik düzenleyen Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi, çocukların yaratıcılığını ortaya çıkarırken diğer yandan da keyifli vakit geçirmelerini amaçlıyor.

Açık alanda düzenlenecek olan doğa & tasarım atölyesi kapsamında kalemlik yapımı gerçekleştirilecek. Renkli kağıtlarla kendi hayvan figürlü kalemliklerini tasarlayacak olan çocuklar, atölye sayesinde düşünme becerilerini ve bedensel eylemlerini öğrenim sürecine katarak kendi eserlerini yaratma becerilerini keşfedecek.

Doğa ve canlı severlerin kaçırmaması gereken etkinlikler için FYZoo haftanın her günü saat 10.00-19.00 arası açık...

Anahtar Kelimeler:
ÇocuklarOkul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73