banner42

Çocuklara sosyal medya uyarısı

10 Aralık 2022 Cumartesi 11:11
Çocuklara sosyal medya uyarısı

Başakşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kıraathane Sohbetleri’ne sosyal medyada “Sertaç Abi” olarak bilinen içerik üreticisi Sertaç Güngör konuk oldu. Ebeveynlere uyarılarda bulunan Güngör, “Çocuklarınızın izlediği içerikleri kontrol altında tutmalısınız” dedi.İSTANBUL (İGFA) - Başakşehir’de kültür sanat sezonunun en sevilen etkinliklerinden Kıraathane Sohbetleri, Başakşehirlilerin yoğun ilgisiyle sürüyor. Etkinliğin bu haftaki konuğu, sosyal medyada “Sertaç Abi” olarak bilinen içerik üreticisi  Sertaç Güngör oldu. Başakşehir Millet Kıraathanesi’nde keyifli bir sohbete imza atan Güngör, Başakşehirli ailelerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Sosyal medyanın gerçeği yansıtmadığını söyleyen Güngör, “Youtuber’lar, her zaman lüks bir hayat içerisinde yaşıyorlar izlenimi vermeye çalışıyor. Giydikleri ayakkabıdan kullandıkları eşyalara kadar her şeyi izleyiciyle paylaşıyorlar. Asıl tehlike işte burada başlıyor. Bir noktadan sonra toplumu yönlendirmeye başlıyorlar.” dedi.

“Ailelere büyük sorumluluk düşüyor”

Özellikle çocukların sosyal medya üzerinden çok fazla video izlediğine dikkat çeken Güngör, “Burada hiçbir sansür olmadığı için, her türlü içeriğe maruz kalabiliyorlar. Burada ailelerimize büyük görev düşüyor. Çocuklarınızın izlediği içerikleri kontrol altında tutmalısınız.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73