İzmit'te 'Anne Destek Programı' başladı

30 Mart 2023 Perşembe 16:34
İzmit'te 'Anne Destek Programı' başladı

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, İzmit Kent Konseyi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ortaklığında Anne Destek Programı eğitimleri başladıKOCAELİ (İGFA) -  İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, İzmit Kent Konseyi ve AÇEV işbirliği ile 3-6 yaş arası çocuğu olan anneleri ebeveynlik rollerinde desteklemek amacıyla uygulanan eğitimler İzmit Kadın Girişimciler Merkezinde başladı.

Gerçekleştirilen program ile annelerin çocuk gelişimi konusunda bilgi sahibi olması ve çocukların gelişimlerini desteklemek; annelerin çocukları ile etkili iletişim kurarak aralarındaki ilişkiyi güçlendirmeleri hedefleniyor.

Anne Destek Programı, AÇEV Anne Destek Programı gönüllüsü Hilal Cantimur rehberliğinde ortalama 15 hafta boyunca haftada 1 gün 2,5 saat süre ile gerçekleşecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73